Demo

Demo

Administratie

Binnen nu en tien jaar zullen er op administratief vlak veel nieuwe ontwikkelingen komen. Dit houdt in dat er veel zal veranderen als het gaat om de administratieve processen. Hoe blijft u als onderneming hierin bij en loont het dan voor u als ondernemer om hier nu nog iemand voor aan te nemen. AnderZ Financieel biedt u hiervoor prima alternatief.

Steeds vaker wordt dan ook de keuze gemaakt om de administratie volledig uit te besteden. Dit houdt in dat een ervaren medewerker van AnderZ Financieel bij u de complete boekhouding verzorgt. Informeer wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie!

Meer informatie

detachering administratieDe administratie uitbesteden

Controller / Financieel Manager

Een controller of financieel manager vormt het financiële geweten van een onderneming. Financiële processen dienen op orde te zijn maar er dient ook gestuurd te worden op rendement. Hiervoor dienen de juiste beslissingen genomen te worden binnen een onderneming. Derhalve dient er stuurinformatie ontwikkeld te worden om tot betere beslissingen te komen. Of het nu gaat om een grote investering, financiering of going concern.

Een adviseur van AnderZ Financieel opereert bij verschillende ondernemingen, heeft een groot netwerk van specialisten om zich heen en jarenlange ervaring. Hiernaast beschikt de bedrijfskundig financial over kennis van de meeste ERP systemen. Onze adviseur kan uw onderneming derhalve optimaal ondersteunen om goede keuzes te maken. Door middel van een begroting, managementrapportages , een jaarrekening, fiscale aangiften, specifieke verantwoordingen en ICT inrichtingen halen we graag het maximale uit uw onderneming. Als klankbord pakken wij graag actuele vraagstukken met u op. Dit tegen zeer schappelijke tarieven en voor een vaste prijs per maand.

Meer informatie

detachering financieel managerBetere beslissingen voor een meer succesvolle onderneming

Volledig uitbesteden financiële functie

Voor schoonmaak, personeelszaken en ICT is het uitbesteden hiervan al de normaalste zaak van de wereld. Voor de financiën is deze drempel hoger. Dit terwijl uit onderzoek blijkt dat het uitbesteden van de administratie bij kleine tot middelgrote ondernemingen tot efficiencyvoordelen leidt en betere inzichten. AnderZ Financieel is hier dan ook op ingericht om dit goed en efficiënt te verzorgen.

De administrateur en controller/financieel manager dragen zorg voor de volledige taak, in vertrouwde handen uitgevoerd.

Bel eens voor een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

detachering volledig uitbestedenFinanciën in vertrouwde handen

Meer weten? Vraag het ons.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag het ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf.

D’n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC UDEN
0413 - 28 79 99