Demo

Demo

Sturen op rendement

Rendement is voor een ontwikkelde organisatie geen gegeven. Een duidelijk plan en stuurvariabelen zorgen ervoor om meer grip te krijgen op het rendement van een onderneming. Onze adviseurs maken samen met de ondernemer een plan om de kosten te beheersen en de brutowinstmarge op peil te houden. Onze aanpak vraag dat de ondernemer anders gaat denken en doen. Wat we doen is afhankelijk van de specifieke situatie bij uw onderneming. Bel eens voor een vrijblijvende afspraak wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

Meer informatie
rendement sturen

Benchmark

Binnen een groot aantal branches zijn cijfers beschikbaar met gemiddelde kengetallen. De cijfers van een onderneming kunnen afgezet worden tegen de best presterende ondernemingen uit de branche. Hiervoor dienen vaak correcties te worden gemaakt om cijfers vergelijkbaar te maken. AnderZ Financieel kan een complete opstelling verzorgen en verschillen analyseren. Dit kan aanleiding zijn om kritisch naar uw onderneming te kijken. Bel eens voor een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie
rendement benchmark

Meer weten? Vraag het ons.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag het ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf.